Mit nyújtunk Önnek fix, alacsony havidíjért?
Ügyfélszolgálat - Bármelyik munkatársa közvetlenül fordulhat hozzánk segítségért. Munkafolyamataink dokumentáltak, a hibabejelentéstől a teljes megoldásig végigkövethetőek.

Távoli segítségnyújtás - Nem kell jelen lennünk a hibaelhárításhoz, távoli támogatás esetén látjuk monitorát és át tudjuk venni számítógépének vezérlését. A feladatok több mint 90%-át így oldjuk meg.

Helyszíni segítségnyújtás - Ha a távolról nem tudunk megoldani egy problémát, akkor munkatársunk kimegy a helyszínre.

Korlátlan igénybevehetőség - Nem korlátozzuk az igénybevehető segítségnyújtások számát, sem távoli, sem helyszíni munka esetén.

Monitorozás - Megelőző monitorozásunkkal folyamatosan figyeljük az IT rendszerét, a problémák nagy részét megoldjuk, mielőtt észrevenné.

Kész megoldások - Minden ügyfelünk profitálhat az évek során kidolgozott kész megoldásainkból.

Dedikált kapcsolattartó - Akihez lehet fordulni, ha bármilyen informatikai kérdése vagy igénye van, valaki, aki mindíg képben van.

Fix, alacsony havidíj - Minden hónapban ugyanannyit fizet, függetlenül az igénybevett munka mennyiségétől, nem ketyeg a taxióra.

Szolgáltatás áraink

Szolgáltatásunk díja csak a felügyelt számítógépek számától függ. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy egy ingyenes rendszer átvilágítás után ajánlatot adhassunk Önnek.